Mijn Profiel

Wie is raoul white?

Al sinds jongs af aan heb ik een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Dat gevoel van rechtvaardigheid loopt als een rode draad door mijn leven en loopbaan. Eerst als jonge pedagogisch medewerker, daarna als teamleider en in het management van verschillende zorgorganisaties en nu als Dagelijks Bestuurder in het prachtige Amsterdam Zuidoost. Ik luister en doe. En wil samen met anderen de wijk, de stad, het land, de wereld verbeteren. Ik geloof heel erg in samen. Dat zat er ook al jong in.

Als ik drie woorden mag kiezen die mijn leiderschap omschrijven, dan zijn dat: Integer, innovatief en oplossingsgericht. Leiderschap betekent voor mij: luisteren naar anderen, samen aan de slag gaan, en ervoor zorgen dat mensen floreren. 

 Als Dagelijks Bestuurder in Zuidoost heb ik mij hard gemaakt voor: Mijn visie: Ik heb een groot geloof in dat verandering mogelijk is en dat je dat samen kan bereiken.

De wereld beter kan maken. En dat je daarin een actieve rol  moet hebben, op moet durven staan. Al sinds jongs af aan heb ik een grote drive om bij te dragen aan die positieve verandering. In die verandering en het maken van beleid is representatie van groot belang. Daar wordt beleid  beter van. Dit heb ik op veel verschillende plekken gedaan en dat doe ik nu in Zuidoost als Dagelijks Bestuurder.

Als Tweede Kamerlid zal ik de kennis, ervaring en het opgebouwde netwerk heel graag inzetten om Nederlandsocialer, gelijkwaardiger en groener te maken.

Mijn Visie

Ik heb een groot geloof in dat verandering mogelijk is en dat je dat samen kan bereiken. De wereld beter kan maken. En dat je daarin een actieve rol moet hebben, op moet durven staan.

Al sinds jongs af aan heb ik een grote drive om bij te dragen aan die positieve verandering. In die verandering en het maken van beleid is representatie van groot belang.

Daar wordt beleid beter van. Dit heb ik op veel verschillende plekken gedaan en dat doe ik nu in Zuidoost als Dagelijks Bestuurder.

Als Tweede Kamerlid zal ik de kennis, ervaring en het opgebouwde netwerk heel graag inzetten om Nederland socialer, gelijkwaardiger en groener te maken.

Bestaansrecht voor een ieder